Oslavujeme nový web – darček čaká na teba! Kód NOVYWEB = 12 % zľava na všetko.

Divina

Máte strach, že nebudete vedieť uvariť naozaj chutné divinové jedlo? Nech už je to klasický jelení guláš alebo napríklad pečený diviak, mrknite na naše recepty na zverinové lahôdky a nechajte sa inšpirovať.

Výpis článkov

Vývar zo zveriny

počet osôb4 čas prípravy120 min. príprava obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg zverinových rebier alebo mäsa z krku (jeleň, daniel, diviak) 3 mrkvy ...

Vývar z bažanta

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava120 minut varenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaVývary Potrebujeme 1 celého bažanta 3 mrkvy 1 petržlen kúsok zeleru 1 malá cib...

Srnčie na hubách s ryžou

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava60 min. pečenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme srnčie stehno cca 1 kg 2 cibule hladká múka 2 hrste sušených...

Pečený diviak

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava120 minut pečenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg mäsa na pečenie pliecko, sehno, chrbát 2 cibule 2 dcl...

Jelení vývar

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava120 min. varenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme cca 1,5 kg rebier z jeleňa, krku alebo polievkovej zmesi 3 ...

Ragú z muflóna s makom, feniklom a šampiňónmi

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava120 min. varenie obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg mäsa z muflóna (najlepšie plece, krk alebo stehno) 2 cibu...

Ragú z diviaka s ryžovými haluškami

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava120 min. varenie30 min. ryžové halušky obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg mäsa z diviaka (najlepšie plece ale...

Ragú z daniela

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava90 min. varenie obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg mäsa z daniela (najlepšie plece alebo stehno) 2 cibule 2 m...

Pomaly pečené rebrá z diviaka

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava7 hod. pomalé pečenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme 3 kg rebier z diviaka 2 PL korenia FARMÁRSKA ZMES BREZI...

Jelení tokáň s červeným vínom

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava90 min. varenie obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg jelenieho mäsa (najlepšie krk alebo stehno) 3 cibule 2 pet...

Jelení guláš s červeným vínom

počet osôb6 čas prípravy10 min. príprava120 min. varenie guláša obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1,5 kg mäsa z jeleňa (krk, plece, stehno) 4 veľké cibul...

Zverinový kotlíkový guláš

počet osôb8 čas prípravy15 min. príprava120 min. varenie gulášu obtiažnosťstřední druh jedlaGuláše Potrebujeme 1,5 kg mäsa zo zveriny (jeleň, diviak, srnčie) 4 veľké c...

Srnčí rezeň

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava10 Vyprážanie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme cca 1 kg srnčie stehno alebo chrbát 1 lyžička korenia DIVOČINA ...

Jelenie stehno na smotane

počet osôb4 čas prípravy25 min. príprava120 min. pečenie15 min. odpočívanie mäsa obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg jelenieho stehna alebo krku 4 väč...

Diviak so šípkovou omáčkou a hrnčekovou knedľou so slivkami

počet osôb4 čas prípravy20 min. príprava3 hodiny pečenie15 minut dokončenie omáčky obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1,5 kg stehna z diviaka 2 mrkvy 2 pe...

Pštrosí steak na tymiane

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava6 min. grilovanie obtiažnosťjednoduché druh jedlaGril Potrebujeme 4 pštrosie steaky (prsia alebo stehno) olivový a slnečnicový o...

Jelení steak s makovo-vínovou omáčkou s jalovcom

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava10 min. Grilovanie15 min. příprava omáčky obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme 4 jelenie steaky (stehno, sviečková...

Ovládacie prvky výpisu

17 položiek celkom