Objednaj do 17.12. a garantujeme doručenie do Vianoc 🎁

Divina

Máte strach, že nebudete vedieť uvariť naozaj chutné divinové jedlo? Nech už je to klasický jelení guláš alebo napríklad pečený diviak, mrknite na naše recepty na zverinové lahôdky a nechajte sa inšpirovať.

Výpis článkov

Vývar zo zveriny

počet osôb4 čas prípravy120 min. príprava obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg zverinových rebier alebo mäsa z krku (jeleň, daniel, diviak) 3 mrkvy ...

Vývar z bažanta

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava120 minut varenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaVývary Potrebujeme 1 celého bažanta 3 mrkvy 1 petržlen kúsok zeleru 1 malá cib...

Srnčie na hubách s ryžou

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava60 min. pečenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme srnčie stehno cca 1 kg 2 cibule hladká múka 2 hrste sušených...

Pečený diviak

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava120 minut pečenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg mäsa na pečenie pliecko, sehno, chrbát 2 cibule 2 dcl...

Jelení vývar

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava120 min. varenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme cca 1,5 kg rebier z jeleňa, krku alebo polievkovej zmesi 3 ...

Ragú z muflóna s makom, feniklom a šampiňónmi

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava120 min. varenie obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg mäsa z muflóna (najlepšie plece, krk alebo stehno) 2 cibu...

Ragú z diviaka s ryžovými haluškami

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava120 min. varenie30 min. ryžové halušky obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg mäsa z diviaka (najlepšie plece ale...

Ragú z daniela

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava90 min. varenie obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg mäsa z daniela (najlepšie plece alebo stehno) 2 cibule 2 m...

Pomaly pečené rebrá z diviaka

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava7 hod. pomalé pečenie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme 3 kg rebier z diviaka 2 PL korenia FARMÁRSKA ZMES BREZI...

Jelení tokáň s červeným vínom

počet osôb4 čas prípravy10 min. príprava90 min. varenie obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg jelenieho mäsa (najlepšie krk alebo stehno) 3 cibule 2 pet...

Jelení guláš s červeným vínom

počet osôb6 čas prípravy10 min. príprava120 min. varenie guláša obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1,5 kg mäsa z jeleňa (krk, plece, stehno) 4 veľké cibul...

Zverinový kotlíkový guláš

počet osôb8 čas prípravy15 min. príprava120 min. varenie gulášu obtiažnosťstřední druh jedlaGuláše Potrebujeme 1,5 kg mäsa zo zveriny (jeleň, diviak, srnčie) 4 veľké c...

Srnčí rezeň

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava10 Vyprážanie obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme cca 1 kg srnčie stehno alebo chrbát 1 lyžička korenia DIVOČINA ...

Jelenie stehno na smotane

počet osôb4 čas prípravy25 min. príprava120 min. pečenie15 min. odpočívanie mäsa obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1 kg jelenieho stehna alebo krku 4 väč...

Diviak so šípkovou omáčkou a hrnčekovou knedľou so slivkami

počet osôb4 čas prípravy20 min. príprava3 hodiny pečenie15 minut dokončenie omáčky obtiažnosťstřední druh jedlaZvěřina Potrebujeme 1,5 kg stehna z diviaka 2 mrkvy 2 pe...

Pštrosí steak na tymiane

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava6 min. grilovanie obtiažnosťjednoduché druh jedlaGril Potrebujeme 4 pštrosie steaky (prsia alebo stehno) olivový a slnečnicový o...

Jelení steak s makovo-vínovou omáčkou s jalovcom

počet osôb4 čas prípravy5 min. príprava10 min. Grilovanie15 min. příprava omáčky obtiažnosťjednoduché druh jedlaZvěřina Potrebujeme 4 jelenie steaky (stehno, sviečková...

Ovládacie prvky výpisu

17 položiek celkom