AKO SI UŽIŤ GRILOVAČKU S HISTAMÍNOVOU INTOLERANCIOU?

AKO SI UŽIŤ GRILOVAČKU S HISTAMÍNOVOU INTOLERANCIOU?

GRILOVANIE NEMUSÍ BYŤ PRE HISTAMINIKY HOROROVÝ VEČER PRI VÔNI ZAKÁZANÝCH KLOBÁSOK! MARTIN QUEUE, QEP – GASTRONOMICKÝ ŠPECIALISTA A AUTOR PROJEKTU INTOLERA – VIE, AKO TO ZVLÁDNUŤ S CHUŤOU A ZDRAVÍM. V ČLÁNKU VÁM PORADÍ, AKO SI POCHUTNAŤ NA GRILE BEZ HISTAMINOVÉ POHROMY, A PREDSTAVÍ JEDNODUCHÝ RECEPT, KTORÝ JE BEZ LAKTÓZY, LEPKU AJ VAJEC, ALE PLNÝ ŽIVÍN A VITAMÍNOV.

čítať viac
VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O GRILOVANÍ SYROV

VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ O GRILOVANÍ SYROV

KDE SÚ TIE ČASY, KEĎ JEDINÝM SYROM NA GRILE BOL STARÝ ZNÁMY HERMELÍN. ROZŠÍRTE SI LETNÝ GRILOVACÍ REPERTOÁR A DAJTE ŠANCU SYROM, KTORÉ STE SI V OBCHODE MOŽNO DOTERAZ VÔBEC NEVŠÍMALI. VYUŽITE TO, ŽE DNES UŽ BEŽNE ZOŽENIETE SYRY, KTORÉ SA V ZAHRANIČÍ TRADIČNE PRIPRAVUJÚ NA GRILE. BUĎTE SVETOVÍ! :-)
V TOMTO ČLÁNKU SOM PRE VÁS PRIPRAVILA ZÁSADNÉ INFORMÁCIE O TOM, AKÉ SYRY SÚ VHODNÉ NA GRIL A AKO ICH SPRÁVNE OCHUTIŤ. ŽIADNE POKUSY NASLEPO, ALE ISTOTA CHUTNÉHO VÝSLEDKU.

čítať viac
GRIL A RAŽEŇ: JEDNA GRILOVACIA ZMES, DVA BURGRE. KTORÝ VYHRÁ?

GRIL A RAŽEŇ: JEDNA GRILOVACIA ZMES, DVA BURGRE. KTORÝ VYHRÁ?

GRILOVACIA SEZÓNA JE V PLNOM PRÚDE A S ŇOU PRICHÁDZA IDEÁLNY ČAS PREDSTAVIŤ SI JEDNU Z NAŠICH NAJOBĽÚBENEJŠÍCH ZMESÍ – GRIL A RAŽEŇ. TÚTO ZMES SME NAVRHLI TAK, ABY DODALA TVOJIM JEDLÁM NEZAMENITEĽNÚ CHUŤ A VÔŇU, NECH UŽ GRILUJEŠ MÄSO, ZELENINU ALEBO PRIPRAVUJEŠ VEGETARIÁNSKE ŠPECIALITY.

čítať viac

Recept týždňa

Tuniaková nátierka

Tuniaková nátierka

1. Kúsky tuniaka nechajte odkvapkať cez sitko, aby ste sa zbavili čo najväčšieho množstva šťavy či oleja z konzervy.

2. Cibuľu nakrájajte najemno.

3. Tuniaka, cibuľu, žervé a Ramu vložte do misky a všetko spoločne premiešajte.

čítať viac

Vďaka súborom cookie a spracovaniu osobných údajov je vaše prehliadanie ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s ich využívaním a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie