DAVÍDEK SA ZBLÁZNIL! 13 tohtoročných noviniek koreniacich zmesí

DAVÍDEK SA ZBLÁZNIL! 13 tohtoročných noviniek koreniacich zmesí

Už 12. rokom prichádzam každú jar s novými druhmi koreniacich zmesí a rozširujem zoznam korenia u Davídků Tento rok tomu nie je inak a myslím, že vás určite prekvapím. Miešanie korenia je pre mňa vášňou a zábavou a keď sa ma niekto spýta, ako to robím, vždy mu odpoviem: "Sám nevím, mi to prostě chodí shora!".
Je to samozrejme už tiež o odbornosti, skúsenostiach, možno nadaniu a intuícií. Ale pokiaľ máte fantáziu a radi varíte, myslím, že by ste korenárske remeslo zvládli tiež. Každý z vás sa u vás doma môže stať Davídkom korenárom- vždy hovorím: "Vše je jen v hlavě.".
A aké novinky som pre vás teda tento rok pripravil?

číst více
11 najlepších receptov jahodovej sezóny

11 najlepších receptov jahodovej sezóny

Sú červené, krásne voňajú, dokonalo chutia a väčšina z nás ich skrátka zbožňuje. Čo je to? No jasné, jahody!

číst více
Ešte nepoznáte Davídkovo korenie? Čítajte a všetko o nás sa dozviete do 3 minút!

Ešte nepoznáte Davídkovo korenie? Čítajte a všetko o nás sa dozviete do 3 minút!

Chceme a robíme veci INAK. Pred 12 rokmi si šéfkuchár Davídek uvedomil, že mu na našom trhu niečo chýba. Miloval dobré jedlo, ale nemohol si dopriať korenie, pretože obsahovalo kvanta soli a chémie. Vďaka jeho daru kombinovať v hlave chute a skúsenostiam v kuchyni a vo svojich reštauráciách sa ponoril do tejto myšlienky a vznikli prvé receptúry pod značkou Davídkovo koření. A tak Česko po prvý krát uzrelo svet "skutočného korenia".

číst více

Vybráno z receptov

Zapečený chleba s avokádem a konopným pestem

Zapečený chleba s avokádem a konopným pestem

1. Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte na hladké pesto. Pokud je moc husté, rozřeďte ho trochu vodou a olivovým olejem.

2. Dva krajíce štědře potřete pestem a položte na něj polníček. Avokádo zbavte slupky a pecky a nakrájejte ho na tenké plátky. Ty pak rovnoměrně rozprostřete na polníček a ...

číst více
Vďaka cookies bude pre Vás prezeranie stránok ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie