GRILOVACIA SEZÓNA JE V PLNOM PRÚDE A S ŇOU PRICHÁDZA IDEÁLNY ČAS PREDSTAVIŤ SI JEDNU Z NAŠICH NAJOBĽÚBENEJŠÍCH ZMESÍ – GRIL A RAŽEŇ. TÚTO ZMES SME NAVRHLI TAK, ABY DODALA TVOJIM JEDLÁM NEZAMENITEĽNÚ CHUŤ A VÔŇU, NECH UŽ GRILUJEŠ MÄSO, ZELENINU ALEBO PRIPRAVUJEŠ VEGETARIÁNSKE ŠPECIALITY.
čítať viacKEĎ SA POVIE GRILOVAČKA, VÄČŠINE Z NÁS SA VYBAVIA NALOŽENÉ PORCIE MÄSA, STEAKY, KURACIE KRÍDELKÁ, BURGRE, KLOBÁSKY… GRILOVANIE VŠAK NIE JE LEN O MÄSE. JE AJ O ZELENINE, OMÁČKACH, PEČIVE, DIPOCH, PREDJEDLÁCH A PRÍLOHÁCH, KTORÝMI MÔŽETE OBOHATIŤ STÔL. NA SCÉNU PRICHÁDZAJÚ RÔZNE ŠALÁTY, TZATZIKY, PEČENÉ ZEMIAKY, GRILOVANÉ PLACKY… ČO ALE VTEDY, KEĎ CHCETE (ALEBO MUSÍTE) GRILOVAŤ NIEČO INÉ AKO MÄSO? ČO VŠETKO SA DÁ „HODIŤ NA GRIL“, ABY TO NEBOLA LEN ZELENINA A HERMELÍN? V TOMTO ČLÁNKU NÁJDETE MOJE OSVEDČENÉ TIPY BEZ MÄSA – SUROVINY, PRODUKTY A JEDLÁ, KTORÉ SA NA GRIL PERFEKTNE HODIA.
čítať viacGRILOVACIA SEZÓNA SA POMALY BLÍŽI A MY VÁM PREDSTAVUJEME UNIKÁTNU KORENIACU ZMES FRESH GRILL OD DAVÍDKOVHO KORENIA, KTORÁ NEMÁ NA ČESKOM ANI SLOVENSKOM TRHU ODBOBU. TÁTO ZMES JE NAVRHNUTÁ TAK, ABY PRINIESLA DO VAŠEJ KUCHYNE SVIEŽOSŤ A JEDINEČNÚ CHUŤ, KTORÁ OŽIVÍ VAŠE JEDLÁ.
1. Cibuľu nasekajte nadrobno, zmiešajte s mletým mäsom, korením, sódou bikarbónou a 3 lyžicami vody. Dôkladne rukami premiešajte a dajte aspoň na 2 hodiny odpočinúť.
2. Cibuľu očistite, rozdeľte na dve polovice, nakrájajte na jemné plátky a ...
čítať viacNakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.