MÁM PRE VÁS TIPY Z PRAXE, AKO SI V KUCHYNI PORADIŤ, KEĎ SA KAŽDÝ ČLEN RODINY STRAVUJE INAK... Varte múdro a efektívne Ako sa z toho nezblázniť a nekončiť deň s vypl...
Novinky
Výpis článkov
OBJAVTE RASTLINNÉ VERZIE OBĽÚBENÝCH TRADIČNÝCH JEDÁL. INŠPIRUJTE SA RECEPTAMI NA VEGE SEGEDÍN, CÍCER NA PAPRIKE, HALUŠKY S TEMPEHOM ALEBO FLIAČKY S PEČENOU KAPUSTOU. V predchádzaj...
OBJAVTE NAŠU ZMES SVIEČKOVÁ & NA SMOTANE – VYLADENÉ KORENIE PRE JEDNODUCHÚ PRÍPRAVU TRADIČNEJ SVIEČKOVEJ, JEJ ALTERNATÍVNYCH VARIANTOV, ALE AJ INÝCH POKRMOV. Tento mes...
PARADAJKOVÁ OMÁČKA PATRÍ MEDZI NAJZNÁMEJŠIE POKRMY ČESKEJ KUCHYNE. KAŽDÁ RODINA MÁ SVOJ RECEPT A RÔZNE SPÔSOBY PRÍPRAVY, ALE JEDNO JE ISTÉ: DOBRE OCHUTENÁ PARADAJKOVÁ JE POKLAD. KĽ...
ROŠTENKA PATRÍ MEDZI KLASICKÉ JEDLÁ ČESKEJ KUCHYNE, KTORÁ SA ČASTO PODÁVA S JEMNOU OMÁČKOU A PRÍLOHOU AKO JE ZEMIAKOVÁ KAŠA, RYŽA ALEBO ŽEMĽOVÁ KNEDĽA. PRAVÁ ŠŤAVNATÁ ROŠTENKA VYŽA...
JAR JE OBDOBÍM PREBUDENIA PRÍRODY AJ NÁŠHO ORGANIZMU. DNI SA PREDĹŽUJÚ, SLNKO NABERÁ NA SILE A MY CÍTIME POTREBU ODĽAHČIŤ JEDÁLNIČEK A DODAŤ TELU NOVÚ ENERGIU. Jednou z prvých byl...
ZIMA POMALY USTUPUJE, DNI SA PREDLŽUJÚ A SLNEČNÉ LÚČE PRINÁŠAJÚ NOVÚ ENERGIU. PRÍRODA SA PREBÚDZA, STROMY SA ZAČÍNAJÚ ZELENAŤ, LÚKY SA POKRÝVAJÚ PRVÝMI KVETMI A VZDUCH JE NASÝTENÝ ...
S PRÍCHODOM JARI PRICHÁDZA ČAS SVIEŽICH CHUTÍ, ĽAHKÝCH JEDÁL A ČERSTVÝCH BYLINIEK. JEDNOU ZO ZMESÍ, KTORÁ SA NA JAR STANE VAŠÍM NENAHRADITEĽNÝM POMOCNÍKOM V KUCHYNI, SÚ ŠALÁTOVÉ BY...
VEĽKONOČNÉ SVIATKY NIE SÚ LEN O SLADKÝCH DOBROTÁCH, SLANEJ PLNKE A VARENÝCH VAJÍČKACH. AK SA U VÁS DOMA DODRŽIAVAJÚ TRADÍCIE V ZMYSLE PRIPRAVIŤ NIEČO DOBRÉ ČI UŽ PRE ŠIBAČOV ALEBO ...
JAR JE OBDOBÍM NOVÝCH ZAČIATKOV. AKO INAK ICH OSLÁVIŤ NEŽ CHUTNÝMI A SVIEŽIMI RECEPTAMI, KTORÉ NÁS PRIVEDÚ SPÄŤ K PRÍRODE? V TOMTO ČLÁNKU SA POZRIEME NA OBLÚBENÉ JARNÉ POKRMY, KTOR...
