Naša druhá najpredávanejšia novinka FARMÁRSKA ZMES BREZINA

Naša druhá najpredávanejšia novinka FARMÁRSKA ZMES BREZINA

Toto sú riadky pre všetkých, čo milujú pečené alebo grilované mäso, tradičnú československú kuchyňu a hlavne pre tých, čo milujú poriadne zamastenú pusu .

Pred pár mesiacmi som vypustil do sveta svojích 11 tohtoročných noviniek - koreniacich zmesí a vy ste ich začali testovať. My to sledujeme, vidíme, ktoré vás oslovujú najviac a ktoré sa zároveň najviac predávajú. Na prvom mieste bezkonkurenčne vedú detské CESTOVINKY OD MAMINKY, ale zdatne ich doháňa nová FARMÁRSKA ZMES BREZINA. Úprimne som to aj očakával, pretože Češi aj Slováci to s tou zdravou kuchyňou zas až tak nepreháňajú. S BREZINOU som sa aj celkom pekne pohral a bavilo ma ju miešať a ladiť, pretože ja sám milujem to ,,nezdravé pečené koleno a od kosti odpadávajúce mäso z rebier". No a BREZINA priam prosí, aby ste ju tam nasypali. Naviac som ju konzultoval s majstrami mäsiarmi z Breziny a docielili sme to, že BREZINA dodá jedlám tú pravú tradičnú, autentickú chuť.
 
 
Základom zmesi je samozrejme cibuľa a cesnak, ktoré mäsu zosilujú a zvýrazňujú jeho konečnú chuť. Rasca k pečenému mäsu neodmysliteľne patrí a horčičné semienko dodá správnu chuť. Údená paprika dodáva zmesi aj jedlu peknú farbu a jemnú vôňu dymu a naopak nové korenie, jalovec a bobkový list určitú divokosť. "Voňavky" tymián, oregano a koriander jedlo krásne prevoňajú a fenikel svojou sladkou vôňou a chuťou všetko prepojí. No a nakoniec čierne korenie chuť zjednotí a jemne opikantní.
 
 
Nová originálna FARMÁRSKA ZMES BREZINA je určená na grilované, pečené bravčové a hovädzie mäso. Kolená, rebrá, výpečky, bôčik, krkovička, sekaná a fašírky. Skvelá pre sous-vide a trhané mäsá. Má aj výborné využitie pri úprave zveriny. Sám som bol prekvapený akú skvelú chuť dokázala vytvoriť v jeleňom guláši bez použitia ďalších druhov korenia. Recept tu čoskoro nájdete.
 
 
Ešte pre vysvetlenie odkiaľ má môj názov novej zmesi pôvod. Názov BREZINA súvisí s PD Brezina-Pravotice v Bánoveckom okrese. Toto družstvo vyrába jedny z najlepších mäsových výrobkov známych na celom Slovensku. Veľmi rád spolupracujem s poľnohospodárskymi družstvami. Ja sám mám maturitu na poľnohospodárskej škole a aj keď som sa tomuto oboru nikdy nevenoval viem, aké to je v poľnohospodárstve pracovať a ešte byť aj medzi najlepšími. A to v PD Brezina-Pravotice rozhodne sú. Viac o nich na www.kvalitnemaso.sk
 
Ako som už raz povedal FARMÁRSKA ZMES BREZINA je pre chlapov a milovníkov tradičnej kuchyne úplne nenahraditeľná novinka. Vidím to aj ja sám na tom, ako ju nakupujete na našom e-shope a v našich predajniach.
Opäť som sa presvedčil, že v dobe pečených rezancov, sojových bôbov, kebabu a hranoliek "bôčik je proste bôčik".
 
Nakupujte, objednávejte, testujte a hlavne píšte nám aj na sociálnych sieťach ako chutí FARMÁRSKA ZMES BREZINA vám.
 
 
Ďakujem všetkým Váš Davídek
Pred pár mesiacmi som vypustil do sveta svojích 11 tohtoročných noviniek - koreniacich zmesí a vy ste ich začali testovať. My to sledujeme, vidíme, ktoré vás oslovujú najviac a ktoré sa zároveň najviac predávajú. Na prvom mieste bezkonkurenčne vedú detské CESTOVINKY OD MAMINKY, ale zdatne ich doháňa nová FARMÁRSKA ZMES BREZINA. Úprimne som to aj očakával, pretože Češi aj Slováci to s tou zdravou kuchyňou zas až tak nepreháňajú. S BREZINOU som sa aj celkom pekne pohral a bavilo ma ju miešať a ladiť, pretože ja sám milujem to ,,nezdravé pečené koleno a od kosti odpadávajúce mäso z rebier". No a BREZINA priam prosí, aby ste ju tam nasypali. Naviac som ju konzultoval s majstrami mäsiarmi z Breziny a docielili sme to, že BREZINA dodá jedlám tú pravú tradičnú, autentickú chuť.
 
 
 
Základom zmesi je samozrejme cibuľa a cesnak, ktoré mäsu zosilujú a zvýrazňujú jeho konečnú chuť. Rasca k pečenému mäsu neodmysliteľne patrí a horčičné semienko dodá správnu chuť. Údená paprika dodáva zmesi aj jedlu peknú farbu a jemnú vôňu dymu a naopak nové korenie, jalovec a bobkový list určitú divokosť. "Voňavky" tymián, oregano a koriander jedlo krásne prevoňajú a fenikel svojou sladkou vôňou a chuťou všetko prepojí. No a nakoniec čierne korenie chuť zjednotí a jemne opikantní.
 
 
 
Nová originálna FARMÁRSKA ZMES BREZINA je určená na grilované, pečené bravčové a hovädzie mäso. Kolená, rebrá, výpečky, bôčik, krkovička, sekaná a fašírky. Skvelá pre sous-vide a trhané mäsá. Má aj výborné využitie pri úprave zveriny. Sám som bol prekvapený akú skvelú chuť dokázala vytvoriť v jeleňom guláši bez použitia ďalších druhov korenia. Recept tu čoskoro nájdete.
 
 
 
Ešte pre vysvetlenie odkiaľ má môj názov novej zmesi pôvod. Názov BREZINA súvisí s PD Brezina-Pravotice v Bánoveckom okrese. Toto družstvo vyrába jedny z najlepších mäsových výrobkov známych na celom Slovensku. Veľmi rád spolupracujem s poľnohospodárskymi družstvami. Ja sám mám maturitu na poľnohospodárskej škole a aj keď som sa tomuto oboru nikdy nevenoval viem, aké to je v poľnohospodárstve pracovať a ešte byť aj medzi najlepšími. A to v PD Brezina-Pravotice rozhodne sú. Viac o nich na www.kvalitnemaso.sk
 
 
 
Ako som už raz povedal FARMÁRSKA ZMES BREZINA je pre chlapov a milovníkov tradičnej kuchyne úplne nenahraditeľná novinka. Vidím to aj ja sám na tom, ako ju nakupujete na našom e-shope a v našich predajniach.
 
 
 
Opäť som sa presvedčil, že v dobe pečených rezancov, sojových bôbov, kebabu a hranoliek "bôčik je proste bôčik".
 
 
 
Nakupujte, objednávejte, testujte a hlavne píšte nám aj na sociálnych sieťach ako chutí FARMÁRSKA ZMES BREZINA vám.
 
 
Ďakujem všetkým Váš Davídek

sdílejte: