Varte podľa korenia

Korenené kešu oriešky

Kořeněné kešu oříšky

počet osôb
4

čas prípravy
10 min. príprava
15 - 20 minut Pečenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Rychlovky

Potrebujeme

150 g prírodných kešu orieškov
1 lyžica slnečnicového oleja
1 lyžička tekutého medu
1 lyžička soli
1 lyžička Garam Masaly
1 lyžička sladkej papriky
štipka cayenského chilli (nemusí byť)

Garam Masala nakúpite tu
Chilli cayenské nakúpite tu
Paprika slovenská lahôdková nakúpite tu

Postup prípravy

1Rúru rozohrejte na 170°C.

2Zmiešajte olej, med, korenie a jemne premiešajte na kompaktnú pastu. Tou potom obaľte oriešky.

3Pečte 15 - 20 minút, kým nezozlatnu, občas ich behom pečenia na plechu premiešajte.

Pred jedlom ich nechajte úplne vychladnúť. Uchovávajte ich vo vzduchotesnej dóze, aby nestratili svoju chrumkavosť.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Garam Masala
Všetky recepty s korením Chilli cayenské
Všetky recepty s korením Paprika slovenská lahôdková

Späť na začiatok kuchárky