Varte podľa korenia

Kapor v paprikovej múke

Kapr v paprikové mouce

počet osôb
4

čas prípravy
30 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Ryby

Potrebujeme

štipka korenia Harissa
soľ
4 lyžice slovenskej lahôdkovej papriky
1 lyžica granulovaného cesnaku
4 lyžice hladkej múky
1 lyžica drvenej rasce
1 kg porciovaného kapra (bez kože)

Harissa nakúpite tu
Paprika slovenská lahôdková nakúpite tu
Cesnak granulovaný nakúpite tu
Rasca česká drvená nakúpite tu

Postup prípravy

1Jednotlivé kúsky kapra osoľte a okoreňte zmesou Harissa.

2Vytvorte paprikovú múku tak, že zmiešate dohromady papriku, cesnak, rascu a múku.

3Kúsky kapra obaľte v paprikovej múke.

4Smažte na rozpálenom oleji. Po jeho začervenaní vždy otočte, a osmažte zo všetkých strán.

Podávajte s čerstvým chlebom.

 

tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Harissa
Všetky recepty s korením Paprika slovenská lahôdková
Všetky recepty s korením Cesnak granulovaný
Všetky recepty s korením Rasca česká drvená

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka cookies bude pre Vás prezeranie stránok ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie