Určené pre nákup viac osôb naraz. Objednávka bude pripravená presne podľa mien nakupujúcich pre ktoré ste korenia objednali.

Nakupujete iba pre seba alebo pre viac osôb?
Eshop -> Směsi koření

Harissa

Zmes určená pre milovníkov hlavne tuniskej a africkej kuchyne a tiež kuchyne Blízkeho východu. Harissa je asi najznámejším a najpoužívanejším korením v Tunisku. Všetci ho skôr poznáte vo forme pasty, ale naša nová zmes, korenie Harissa môže paste konkurovať.
Jej využitie je hlavne pri úprave hydiny, hovädzieho a jahňacieho mäsa. Dodá skvelú chuť bulguru, kuskusu, cíceru a vareným pokrmom. V marockej kuchyni sa Harissa s obľubou pridáva do pokrmov pripravovaných v tajinoch - pomalých hrncoch.
Pre milovníkov izraelskej Shawarmy je Harissa jednou z najtypickejších chutí.
V našej európskej kuchyni je Harissa u mnohých kuchárov tajnou ingredienciou v gulášoch, paprikášoch a pokrmoch s duseným mäsom.
Ochutnajte našu zmes Harissa a uvidíte, že sa to dá aj bez pasty.

zloženie: chilli extra pikantné, cesnak, chilli drvené, paprikové floky, paradajkový prášok, koriander, rímska rasca

2,50 Eur/žufanka

objem žufanky (naberačky) 0,7 dcl

hmotnosť 1 žufanky je 37 g

skladom

Výrobca: Koření od Davídka s.r.o. Přímá 28/6, Brno, 64200
Zmes korenia bez pridaného glutamanu a soli
Uchovávajte pri teplote do 25 °C a vlhkosti do 70%.

žufaniek do vrecúška

Pridajte si ku korenie tiež dizajnovú etiketu Harissa

Harissa
Počet etikiet
Nakupujete iba pre seba alebo pre viac osôb?

Ďalšieho nakupujúceho môžete pridať kedykoľvek vo vyskakovacom okne po vložení tovaru do košíka.

Zadajte meno PRVÉHO nakupujúceho:

Ďalšie žufanky už sa budú ukladať k novému nakupujúcemu.

Zadajte meno PRVÉHO nakupujúceho:

Ďalšie žufanky už sa budú ukladať k novému nakupujúcemu.

Vďaka cookies bude pre Vás prezeranie stránok ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie