Varte podľa korenia

Grilované šampiňóny plnené nivou a paradajkami

Žampiony plněné nivou a rajčátkem

počet osôb
3

čas prípravy
20 min. príprava
15 min. grilovanie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Vegetarián

Potrebujeme

6 väčšých šampiňónov alebo 1 balenie šampiňónov na grilovanie
2 paradajky
1 Čl korenia Vege-Rajčátka alebo Boloňka
100 g nivy
čerstvé bylinky
olivový olej

Boloňka nakoupíte zde
Vege - rajčátka nakoupíte zde
Řecké bylinky nakoupíte zde
Gorolská směs nakoupíte zde

Postup prípravy

1Opláchnite šampiňóny vodou a odkrojte stonky.

2Nakrájajte nivu na kocky a zmiešajte ju s korením a s čerstvými bylinkami.

3Vnútorné strany klobúčikov pokvapkajte olivovým olejom a naneste pripravenú zmes. Navrch položte plátky paradajok.

4Môžete začať grilovať. Ak sú šampiňóny väčšie, môžete ich zabaliť do alobalu, aby boli rýchlejšie hotové.

Prajeme vám dobrú chuť!


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Boloňka
Všetky recepty s korením Vege - rajčátka
Všetky recepty s korením Řecké bylinky
Všetky recepty s korením Gorolská směs

Späť na začiatok kuchárky