Varte podľa korenia

Zapečený kurací rezeň so špargľou

Zapečený kuřecí řízek s chřestem

počet osôb
4

čas prípravy
25 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Drůbež

Potrebujeme

500 g kuracích pŕs
Čierne mleté korenie
soľ
16 ks špargle
4 plátky šunky
4 plátky tvrdého údeného syra (podľa veľkosti syra môže byť počet plátkov vyšší)
olej na opečenie

Korenie čierne mleté nakúpite tu

Postup prípravy

1Špargľu si uvarte v osolenej vode. 

2Kuracie prsia umyte a očistite od prebytočných blán. Pripravte si 4 kúsky. Mäso osoľte a okoreňte.

3Rozohrejte panvicu a nalejte do nej olej. Kuracie prsia opečte z oboch strán.

4Plameň stiahnite na minimum a na každé kuracie prso, uložte plátok šunky potom 4ks špargle a nakoniec plátok syra, tak aby zakryl celé mäso.

5Podlejte trochou vody, panvicu prikryjte prikrývkou a duste 3 minúty, kým sa syr roztečie.

Hotový rezeň so špargľou podávajte s ryžou, zemiakmi alebo zemiakovou kašou a čerstvým šalátom. Dobrú chuť.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Korenie čierne mleté

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka cookies bude pre Vás prezeranie stránok ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie