Vývar z bažanta

Potrebujeme
1 celého bažanta
3 mrkvy
1 petržlen
kúsok zeleru
1 malá cibuľa
5 guličiek nového korenia
5 guličiek čierneho korenia
2 guličky jalovca
2 bobkové listy
1 ČL ligurčeka
Bobkový list celý nakúpite tu
Jalovec celý nakúpite tu
Nové korenie celé nakúpite tu
Korenie čierne celé nakúpite tu
Ligurček nakúpite tu
Postup prípravy
1Mäso vložte do hrnca, zalejte vodou a priveďte do varu, kým sa nezačne vytvárať pena.
2Všetku vodu vylejte, opláchnite hrniec, mäso a znova zalejte vodou.
3Zeleninu s korením restujte v panvici na kvapke slnečnicového oleja, kým zelenina nezozlatne. Potom ju pridajte do hrnca s bažantom a pomaly varte. Vodu priebežne dolievajte.
4Keď je mäso mäkké, vývar sceďte uvarte cestoviny, ktoré máte radi a podávajte s vývarom, mäsom a zeleninou.
Bažantí vývar je skvelá delikatesa, ale aj liek pri chrípke a nachladnutí.
Páči sa vám náš recept? Vyskúšajte ho. Páči sa vám náš program "VARTE PODĽA KORENIA"? Vyskúšajte ho. Nemáte doma ešte naše korenie? Pozorne si náš ESHOP prejdite a objednajte si z neho. Ste s nami spokojní? Dajte nám vedieť. Neviete ako? Napíšte nám alebo len naše recepty "ZDIEĽAJTE". Ďakujeme.
