Varte podľa korenia

Grilovaný hermelín zapečený v smotane s korením a sušenými slivkami

Grilovaný hermelín zapečený ve smetaně s kořením a sušenými švestkami

počet osôb
4

čas prípravy
20 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Bez masa

Potrebujeme

4 Hermelíny alebo Enciány
16 lyžíc šľahačkovej smotany
korenie Pán Syr alebo Pani Syrová
8 sušených sliviek

Pán Syr nakúpite tu
Pani Syrová nakúpite tu

Postup prípravy

1Syry vytiahnite z obalov.

2Do každého z obalov dajte 4 lyžice šľahačkovej smotany a tú posypte polovičnou lyžičkou korenia Pán alebo Pani Syrová ( Pán je ostrejší ).

3Na smotanu s korením položte naspäť syry a tie posypte na jemno nasekanými slivkami.

4Nechajte v otvorených obaloch v horúcej rúre alebo v grile piecť cca 15 minút.

5Po zapečení servírujte buď priamo v obaloch alebo dajte na dezertné taniere a dozdobte.

Podávajte s toustom z bieleho pečiva alebo s cereálnou bagetkou.

Budete veľmi prekvapení s výsledkom. Je to jedno z najobľúbenejších predjedál v mojich obľúbených reštauráciách.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Pán Syr
Všetky recepty s korením Pani Syrová

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka cookies bude pre Vás prezeranie stránok ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie