Oslavujeme nový web – darček čaká na teba! Kód NOVYWEB = 12 % zľava na všetko.

Teľací Cordon Bleu

 



počet osôb
4

čas prípravy
35 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Hovězí

Potrebujeme

4 plátky teľacích rezňov
100 g tvrdého syra
100 g šunky
100 g hladkej múky
3 vajcia
štipka korenia GARLIC PEPPER
soľ
strúhanka na obalenie
Ghí alebo olej na vyprážanie

Garlic Pepper nakúpite tu

Postup prípravy

1Rezne naklepte, osoľte a okoreňte GARLIC PEPPEROM.

2Na každý rezeň položte plátok šunky a syra a preložte napoly. Okraje mäsa k sebe prišpendlíte pomocou špáratok a obaľte v hladkej múke, rozšľahanom vajci a strúhanke.

3V rozpálenej panvici na Ghí alebo oleji pečte na strednom plameni z oboch strán dozlata.

TIP: Podávajte so štuchanými zemiakmi so slaninou a cibuľkou.