Určené pre nákup viac osôb naraz. Objednávka bude pripravená presne podľa mien nakupujúcich pre ktoré ste korenia objednali.

Nakupujete iba pre seba alebo pre viac osôb?
Eshop -> Směsi koření

Garlic Pepper

Směs koření

Ochutnajte CESNAKOVÝ PEPER. Rovnako ako je jednoduché zloženie cesnak a čierne korenie, tak je jednoduché využitie v kuchyni.. Grilované a mäsa na ražní, hovädzie dusené, bravčový špíz, ryby... Ale vašej fantázií sa medze nekladú.
TIP OD DAVÍDKA:
Čo tak treska na cesnakovom pepri?
Rybu natrite akýmkoľvek olejom, (nie olivovým, ten patrí do studenej kuchyne), položte na stredne rozpálenú panvicu, alebo gril a nechajte pár minút piecť. Potom na dve minúty rybu otočte. Buďte pri tom opatrní, treska je krehká. Vedľa ,na druhej panvici si rozpustite maslo, pridajte pol čajovej lyžičky korenenej zmesi, rybu preložte do pripraveného ochuteného masla a nechajte ešte chvíľu v teple poležať.
Nezabudnite, že u mäsa a ryb vždy platí pravidlo: doba tepelnej prípravy, sa rovná dobe odpočivania pred prípravou. Tresku položte na tanier, zalejte zbytkom masla, osoľte a servírujte napríklad s grilovanou zeleninou...

zloženie: sušený cesnak,čierne korenie mleté, škrob.

2,50 Eur/žufanka

objem žufanky (naberačky) 0,7 dcl

hmotnosť 1 žufanky je 37 g

skladom

Výrobca: Koření od Davídka s.r.o. Přímá 28/6, Brno, 64200
Zmes korenia bez pridaného glutamanu a soli
Uchovávajte pri teplote do 25 °C a vlhkosti do 70%.

žufaniek do vrecúška

Pridajte si ku korenie tiež dizajnovú etiketu Garlic Pepper

Garlic Pepper
Počet etikiet
Nakupujete iba pre seba alebo pre viac osôb?

Ďalšieho nakupujúceho môžete pridať kedykoľvek vo vyskakovacom okne po vložení tovaru do košíka.

Zadajte meno PRVÉHO nakupujúceho:

Ďalšie žufanky už sa budú ukladať k novému nakupujúcemu.

Zadajte meno PRVÉHO nakupujúceho:

Ďalšie žufanky už sa budú ukladať k novému nakupujúcemu.

Vďaka cookies bude pre Vás prezeranie stránok ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie