Oslavujeme nový web – darček čaká na teba! Kód NOVYWEB = 12 % zľava na všetko.

Šalát s kačacím mäsom a granátovým jablkom

 



počet osôb
2

čas prípravy
60 min. príprava

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Drůbež

Potrebujeme

pol hlávky ľadového šalátu
1 granátové jablko
1 avokádo
3 paradajky
2 pečené kačacie prsia (kuracie prsia)
soľ
hoblinky parmezánu

Na dresing
7 PL olivového oleja
6 PL pomarančovej šťavy
korenie Francúzske bylinky

Francúzske bylinky nakúpite tu
Grécke bylinky nakúpite tu

Postup prípravy

1Najprv si šalát očistíte, osušíte a natrháte na kúsky.

2Ďalej pridáte nakrájané avokádo, paradajky a granátové jablko.

3Pečené kačacie (kuracie) prsia natrháte na malé kúsky a primiešate do šalátu.

4Šalát dochutíte hoblinkami parmezánu a dresingom (olivový olej, pomarančová šťava, Francúzske bylinky).

Prajeme vám dobrú chuť!