Pri kúpe 2 darčekových balíčkovDOPRAVA ZADARMO

Pomaly pečené bravčové koleno

 



počet osôb
2

čas prípravy
10 min. príprava
6 hodin pečenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Česko

Potrebujeme

2 zadné či predné kolená
2 lyžice zmesi Kolená, Rebrá alebo zmesi Farmárska zmes Brezina
1 lyžičky korenia Vege-rajčátka
2 dcl desaťstupňového piva
soľ

Kolená, rebrá nakúpite tu
Vege - paradajky nakúpite tu
Farmárska zmes BREZINA nakúpite tu

Postup prípravy

1Kolená nasoľte, votrite do nich korenie (Kolená, žebrá alebo Farmárska zmes Brezina), vložte do pekáča, a nechajte v chlade najlepšie 48 hodín.

2Rúru zahrejte na 120°C. Kolená  v pekáči podlejte pivom priklopte vrchnákom a pečte kým nebude koleno mäkké. Bude to trvať minimálne 6 hodín- záleží na ich veľkosti. Preto kolená pečiem zásadne cez noc.

3Do malého hrnca alebo panvice odlejte polovicu výpeku, pridajte korenie Vege-rajčátka a redukujte kým nevznikne hustejšia glazúra. Tou potom kolená potierajte. V túto chvíľu ich už pečte len na horúcom vzduchu s grilom kým nechytia zlatú farbu.

4Upečené kolená dajte na dosku alebo taniere a nechajte ich ešte niekoľko minút odpočinúť.

5Prelejte ich výpekom a podávajte s čerstvým chlebom, kyslou uhorkou, horčicou a chrenom.

Jednoduché a geniálne. Bohužiaľ vám už, ale iné pečené kolená v reštauráciách chutiť nebudú.

Páči sa vám náš recept? Vyskúšajte ho. Páči sa vám náš program "VARTE PODĽA KORENIA"? Vyskúšajte ho. Nemáte doma ešte naše korenie? Pozorne si náš ESHOP prejdite a objednajte si z neho. Ste s nami spokojní? Dajte nám vedieť. Neviete ako? Napíšte nám alebo len naše recepty ZDIEĽAJTE. Ďakujeme Davídci