Každému z nás sa pri práci v našej firme zmenil nejakým spôsobom život. Väčšine tak, že si varenie bez Davídkova koření už nedokáže predstaviť. Keď sa stane, že prídeme niekam na chatu a uvedomíme si, že sme zabudli naše obľúbené zmesi, je to koniec sveta. Ako by som si zabudla doma kvalitný zelený čaj a muž kávu. Keď prídeme na návštevu a nájdeme tam nejaké nevoňavé korenie zo supermarketu, vytreštíme oči a hneď doplňujeme zásoby. Keď raz ochutnáš Davídkovo koření, už nemôžeš inak. Je to závislosť :-) Tak keď nejaký obchodný partner alebo kamarát chce odporučiť to najlepšie korenie, nikdy sa nedostanem pod 20 kúskov, pretože všetky tak moc milujem :D Ale keby som si musela vybrať tých pár absolútne najdôležitejších, ktoré sú v našej kuchyni must-have, sú to rozhodne tieto.
čítať viacejČasto dostávam od vás, našich zákazníkov, otázky ako "Viem, že je vaše korenie vždy bez glutamátu, soli, lepku, GMO a chémie. Ale ktoré korenie by ste mi odporučili priamo pre moju malú 5 ročnú dcéru?“ alebo „Aké vaše korenie môžem pridať svojim deťom už do príkrmov?“ či „Moje deti milujú vášho NESOLDÍKA. Máte ešte inú zmes korenia, ktorú im môžem pridávať na cestoviny alebo na mäso?“
čítať viacejPredstavujeme vám náš nový unikátny bonusový systém. Je postavený tak, aby ste si nakupovanie na našom korenárskom e-shope užili a mohli sa tešiť na celý rad darčekov a bonusov k vášmu nákupu.
čítať viacejUž niekoľko rokov často počúvam, keď vo svojich predajňach osobne predávam, vetu mojich zákazníkov "A nechcete ísť ku mne do kuchyne mi to jedlo navariť alebo nemáte nejaké kurzy varenia či nevydáte nejakú svoju kuchárku?“. Dobrá správa je, že na kuchárke už pracujeme a ešte lepšia - KURZY VARENIA S DAVÍDKEM už máme. Pripravil som pre vás živý kurz ČESKÁ KUCHYŇA TRADIČNE I NETRADIČNE. Prvé kursy začali sme na Slovensku v najstaršej a najprestížnejšej slovenskej Škole varenia Pre Gurmánov, vo Svätom Jure u Bratislavy. Nový kurz sa uskutoční 11.5. od 17:00 hod.
Byl pozdní večer - první máj
večerní máj – byl lásky čas.
Hrdliččin zval ku lásce hlas,
kde borový zaváněl háj.
O lásce šeptal tichý mech;
květoucí strom lhal lásky žel,
svou lásku slavík růži pěl,
růžinu jevil vonný vzdech…
Chceme a robíme veci INAK. Pred 12 rokmi si šéfkuchár Davídek uvedomil, že mu na našom trhu niečo chýba. Miloval dobré jedlo, ale nemohol si dopriať korenie, pretože obsahovalo kvanta soli a chémie. Vďaka jeho daru kombinovať v hlave chute a skúsenostiam v kuchyni a vo svojich reštauráciách sa ponoril do tejto myšlienky a vznikli prvé receptúry pod značkou Davídkovo koření. A tak Česko po prvý krát uzrelo svet "skutočného korenia".
čítať viacej