Naložené kuracie rezance s kari

Potrebujeme
1 kg kuracích pŕs
4 malé cibule
2 vajcia
4 lyžice oleja
4 lyžice zemiakového škrobu (solamyl)
1 lyžice sójovej omáčky
2 lyžice worčestrovej omáčky
1 lyžička soli
1 lyžička zmesi Kari Ázia alebo Kari Thajsko (podľa chuti)
1 lyžička mletého čierneho korenia
1 lyžička Lahôdkovej slovenskej papriky
Kari Ázia nakúpite tu
Kari Thajsko nakúpite tu
Korenie čierne mleté nakúpite tu
Paprika slovenská lahôdková nakúpite tu
Postup prípravy
1Kuracie prsia nakrájajte na menšie rezance, cibuľu na tenké pól kolieska.
2Vo väčšej miske zmiešajte mäso, cibuľu, vajcia, olej, solamyl, worčestrovú omáčku, soľ a korenie a dôkladne premiešajte. Pre pikantnejšiu variantu zvoľte Kari Thajsko, ktoré obsahuje menej kurkumy a viac chilli. Misu prikryte potravinárskou fóliou a nechajte odležať (ideálne cez noc).
3Pripravenú zmes opražte na panvici do zlata (nemusíte už pridávať olej, prípadne len trošku).
4Podávajte s ryžou.
Vytisknout recept Sdílet Všetky recepty s korením Kari Ázia
Všetky recepty s korením Kari Thajsko
Všetky recepty s korením Korenie čierne mleté
Všetky recepty s korením Paprika slovenská lahôdková
Späť na začiatok kuchárky
