Nastavenie
Vôňa škorice, kardamónu a klinčeka ako z kaviarne. Zmes s Kamu na horúci aj ľadový chai, skvelá aj k dezertom. Čaro, ktoré si dopraješ doma.
Jedna z najpálivejších zmesí. Tri druhy korenia a štipka chilli dodajú steakom dravosť, omáčkam silu a dipom ostrý charakter.
Rasca, koriander a fenikel v ideálnom pomere. Dve lyžičky na kilo múky a tvoj bochník bude voňať, chrumkať a vyzerať ako z remeselnej pekárne.
Aromatická zmes pre dhál, tikka masalu aj vindaloo. Skvelo funguje so zeleninou, strukovinami aj mäsom – Indiu naservíruješ za chvíľu.
Čínsky typ karí voňajúci po škorici a zázvore. Plná chuť do polievok, omáčok, zeleniny, mäsa aj ryže – korenie, s ktorým šetriť nebudeš.
Sviežejšie a ostrejšie. Menej kurkumy, viac chilli. Najlepšie v omáčkach, k mäsu, zelenine aj ryži. Pre milovníkov pikantných chutí.
Zmes, ktorá má mäso v malíčku. Kolená, rebrá, výpečky aj trhaná krkovička budú šťavnaté, voňavé a dokonale ochutené – v rúre aj na grile.
Tvoja tajná zbraň na pečenie. Vykúzli závin, koláče, sušienky aj lekvár, a zažiari aj vo varen om víne či punči. Vôňa, kvôli ktorej sa pridáva.
Zmes čierneho, bieleho, zeleného a červeného korenia. Jediným otočením ochutíš všetko od polievky po steak – štýlovo a voňavo.
Magická kombinácia korenia na perníky ako z Vianoc. Škorica, klinček, badián, aníz, citrusová kôra i muškát – vôňa, čo rozžiari celý byt.
Citrónová kôra, bazalka a rozmarín podčiarknu chuť rýb – od pstruha po morského vlka. Skvelé aj na králika či morku.
Škorica, biele korenie, klinček, badián a fenikel. Ikona čínskej a vietnamskej kuchyne na kačicu, kura, tofu aj ryžu – aj perníku dá skvelý twist.
Nachádzate sa na strane 4 z 9.