Zapečený kurací rezeň so špargľou
Zapečený kurací rezeň so špargľou

Potrebujeme
500 g kuracích pŕs
Čierne mleté korenie
soľ
16 ks špargle
4 plátky šunky
4 plátky tvrdého údeného syra (podľa veľkosti syra môže byť počet plátkov vyšší)
olej na opečenie
Postup prípravy
1Špargľu si uvarte v osolenej vode.
2Kuracie prsia umyte a očistite od prebytočných blán. Pripravte si 4 kúsky. Mäso osoľte a okoreňte.
3Rozohrejte panvicu a nalejte do nej olej. Kuracie prsia opečte z oboch strán.
4Plameň stiahnite na minimum a na každé kuracie prso, uložte plátok šunky potom 4ks špargle a nakoniec plátok syra, tak aby zakryl celé mäso.
5Podlejte trochou vody, panvicu prikryjte prikrývkou a duste 3 minúty, kým sa syr roztečie.
Hotový rezeň so špargľou podávajte s ryžou, zemiakmi alebo zemiakovou kašou a čerstvým šalátom. Dobrú chuť.
Vytisknout recept Sdílet Všetky recepty s korením Korenie čierne mleté
Späť na začiatok kuchárky
