Oslavujeme nový web – darček čaká na teba! Kód NOVYWEB = 12 % zľava na všetko.

Grilovaný steak z krkovičky na cesnakovom korení

 



počet osôb
4

čas prípravy
5 min. príprava
10 min. grilovanie
5 min. odpočívaní masa

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Steaky

Potrebujeme

4 steaky z krkovičky
olivový a slnečnicový olej
korenie GARLIC PEPPER
maslo
soľ

Garlic Pepper nakúpite tu

Postup prípravy

1Steaky potrite slnečnicovým olejom, položte na horúci gril a po niekoľkých minútach steaky otočte.

2V panvici alebo ohňovzdornej miske rozpusťte maslo a pridajte korenie a mäso tam preložte.

3Krkovičku nechajte ešte pár minút v teplom grile v maslovom kúpeli s korením odpočinúť.

4Servírujte teplé. A priamo na tanieroch steaky posoľte, prelejte maslom s korením a pokvapkajte olivovým olejom.

Osvedčený francúzsky spôsob úpravy mäsa, rýb aj zeleniny. Žiadne marinovanie, pripečené korenie a kvapajúci olej. Tepelne upraví surovinu, potom dochutí korením a zjemní maslom alebo Ghí. Jednoduchšie to už nejde a výsledok je nezabudnuteľný.