Oslavujeme nový web – darček čaká na teba! Kód NOVYWEB = 12 % zľava na všetko.

Hydinový mletý rezeň plnený ovčím syrom s grilovanou zeleninou

 



počet osôb
4

čas prípravy
30 min. príprava
30 minut pečenie

obtiažnosť
střední

druh jedla
Drůbež

Potrebujeme

pol kila mletých kuracích stehenných rezňov
pol kila mletého morčacieho stehenného rezňa
1 väčšia cibuľa
1 vajce
100 g údeného ovčieho syra
2 ČL korenia POCTIVKA Z FATRY
Soľ

ZELENINA
2 šalátové uhorky
2 väčšie mrkvy
2 cukety
1 baklažán
2 červená paprika
1 stonkový zeler
1 ČL MIMI GRIL
maslo
soľ
olivový a slnečnicový olej

MIMI GRIL nakúpite tu
Poctivka z Fatry nakúpite tu

Postup prípravy

1Cibuľu nakrájajte nadrobno, zmiešajte s mletým mäsom, korením POCTIVKA Z FATRY, soľou a vajcom. Dobre rukami premiešajte a dajte aspoň na 2 hodiny odpočinúť. Syr nakrájajte na úzke asi 4 cm hranolky.

2Vypracujte z mäsa asi 8 centimetrov veľké valčeky, ktoré naplníte nakrájaným syrom a potrite slnečnicovým olejom.

3Rozpálte panvicu, mäso prudko opečte a dajte na 15 minút do vyhriatej rúry ešte na 160 stupňov dôjsť.

4Zeleninu opláchnite, nechajte odkvapkať a nakrájajte na asi 5 centimetrové hranolčeky ako je na obrázku.

5Polejte slnečnicovým olejom, premiešajte, dajte na plech a pečte asi 30 minút na 160°C v rúre alebo grile.

6Posypte korením MIMI GRIL, pridajte väčší kúsok masla, zamiešajte a dopečte asi ešte 10 minút. 

7Posoľte, pokvapkajte olivovým olejom a pečenú zeleninu nechajte ešte pár minút odpočinúť.

Na našej grilovanej zelenine je zmes MIMI GRIL veľmi chuťovo zaujímavá, deťom veľmi chutí. Skvelá je aj kombinácia dvoch bielych mletých mias s našou novinkou POCTIVKA Z FATRY. Obľúbené jedlo našej Elišky.

Páči sa vám náš recept? Vyskúšajte ho. Páči sa vám náš program "VARTE PODĽA KORENIA"? Vyskúšajte ho. Nemáte doma ešte naše korenie? Pozorne si náš ESHOP prejdite a objednajte si ho. Ste s nami spokojní? Dajte nám vedieť. Neviete ako? Napíšte nám alebo len naše recepty ZDIEĽAJTE. Ďakujeme Davídci