Kuskus s hokkaidom a balkánskym syrom

Potrebujeme
100 g kuskus
300 g hokkaido
80 g balkánsky syr
1 PL olivový olej
pol KL korenia Balkánska čubrica
1 strúčik cesnaku
zeleninový vývar
soľ, mleté čierne korenie
Balkánska čubrica nakúpite tu
Korenie čierne mleté nakúpite tu
Postup prípravy
1Kuskus nasypte do misky, osoľte a zalejte vriacou vodou podľa návodu.
2Tekvicu očistite, stred vydlabte a dužinu a so šupkou nakrájajte na kocky. Najskôr na rozpálenom oleji opečte rozpučený cesnak. Pridajte tekvicu, prilejte trošku vývaru, pridajte balkánsku čubricu a tekvicu domäkka poduste.
3Teplý kuskus zmiešajte s tekvicou. Ak je treba, dochuťte ešte soľou a mletým čiernym korením. Na vrch rozdrobte balkánsky syr a podávajte.
Dobrú chuť.
