Cesnakovo-parmezánové zemiaky

Potrebujeme
3/4 kg malých zemiakov
slnečnicový olej
čerstvá pažítka
4 strúčiky cesnaku
3 lyžice strúhaného parmezánu
korenie Garlic Pepper
soľ
1 kyslá smotana
1 malý biely jogurt
lyžica šťavy z citróna
korenie Grécke bylinky
Postup prípravy
1Rúru predhrejte na 200 stupňov.
2Zemiaky dôkladne umyjte a nechajte uschnúť.
2Zemiaky dajte do misky, nalejte olej, nasypte nasekanú pažítku, vylisovaný cesnak, korenie, soľ a parmezán. Všetko dobre premiešajte.
4Vysypte na plech a pečte 30 - 40 minút do mäkka.
5Urobte si dip: zmiešajte kyslú smotanu, biely jogurt, citrónovú šťavu, 1 strúčik cesnaku, korenie Grécke bylinky a soľ.
