Oslavujeme nový web – darček čaká na teba! Kód NOVYWEB = 12 % zľava na všetko.

Carpaccio z červenej repy

 



počet osôb
4

čas prípravy
10 min. príprava
45 min. varenie cvikly

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Bez masa

Potrebujeme

2ks červenej repy
100 g čerstvého kozieho syru
1 lyžica balzamikového octu
1 lyžica olivového oleja
1 lyžica medu
1 lyžička soli
Farebné korenie do mlynčeka
Aníz

Farebné korenie do mlynčekov nakúpite tu
Aníz mletý nakúpite tu
Korenie troch farieb nakúpite tu

Postup prípravy

1Cviklu dajte do hrnca s osolenou vodou a varte 45 minút.

2Medzitým si pripravte dresing: olivový olej, balzamikový ocot a med, zmiešajte dohromady, tak aby sa vytvorila jednoliatá konzistencia.

3Cviklu nechajte vychladnúť a následne olúpte.

4Ostrým nožom nakrájajte na veľmi tenké plátky.

5Plátky rozložte na tanier, nameľte zmes farebného korenia, posypte čerstvým rozmarínom a anízom, pokvapkajte dresingom a nadrobte syr.

Prajeme dobrú chuť!