Mašličky s hráškom v smotanovo-bylinkovej omáčke

počet osôb
2
čas prípravy
15 min. príprava
15 varenie
obtiažnosť
jednoduché
druh jedla
Batolata
Potrebujeme
100 g suchých cestovín (mašličky)
70 g mrazené cukrového hrášku
80 ml smotany na šľahanie
1 ČL masla
1 ČL korenia Detské bylinky Eliška
2 lyžice nakrájaného uvareného morčacieho mäsa
Postup prípravy
1. Cestoviny uvarte do mäkka podľa návodu na obale.
2V panvici na lyžičke masla krátko orestujte hrášok, zalejte smotanou a prisypte korenie Detské bylinky Eliška.
3Nechajte 5 minút povariť na miernej teplote bez pokrievky tak, aby sa smotana zredukovala dosiahla krémovú konzistenciu.
4Premiešajte s cestovinami a kockami uvareného morčacieho mäsa. Mäkké uvarené morčacie mäso získate veľmi ľahko pri varení vývaru, najlepšie v pomalom hrnci.
Dobrú chuť.
