Oslavujeme nový web – darček čaká na teba! Kód NOVYWEB = 12 % zľava na všetko.

Mašličky s hráškom v smotanovo-bylinkovej omáčke

počet osôb
2


čas prípravy
15 min. príprava
15 varenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Batolata

Potrebujeme

100 g suchých cestovín (mašličky)
70 g mrazené cukrového hrášku
80 ml smotany na šľahanie
1 ČL masla
1 ČL korenia Detské bylinky Eliška
2 lyžice nakrájaného uvareného morčacieho mäsa

Postup prípravy

1. Cestoviny uvarte do mäkka podľa návodu na obale. 

2V panvici na lyžičke masla krátko orestujte hrášok, zalejte smotanou a prisypte korenie Detské bylinky Eliška. 

3Nechajte 5 minút povariť na miernej teplote bez pokrievky tak, aby sa smotana zredukovala dosiahla krémovú konzistenciu.  

4Premiešajte s cestovinami a kockami uvareného morčacieho mäsa. Mäkké uvarené morčacie mäso získate veľmi ľahko pri varení vývaru, najlepšie v pomalom hrnci. 

Dobrú chuť.