Ševcovský mls

Potrebujeme
200 g cibule
250 g kyslých uhoriek
4 - 5 vajec
280 g mäkkej salámy
150 g eidamu
1 - 2 lyžice paradajkového pretlaku
1 lyžička Worcestrovej omáčky
1 lyžička cukru
250 g majonézy
1 lyžica plnotučnej horčice
1 lyžica octu
2 lyžice oleja
Postup prípravy
1Uvarte vajíčka natvrdo a nechajte ich vychladnúť. Na hrubšom strúhadle nastrúhajte uvarené vajíčka, uhorky a mäkkú salámu.
2Syr nakrájajte na tenké rezance. Olúpte cibuľu a nakrájajte ju najemno.
3Do malého hrnca si dajte pretlak, Worcestrovú omáčku, cukor, horčicu, ocot a olej a všetko premiešajte. Zmes priveďte do varu, nechajte ju chvíľu prevariť a potom odstavte a nechajte vychladnúť.
4Pripravte si misu. Dajte do nej všetky pripravené suroviny, majonézu, prevarenú zmes a podľa chuti osoľte a okorente. Všetko dôkladne premiešajte.
