Oslavujeme nový web – darček čaká na teba! Kód NOVYWEB = 12 % zľava na všetko.

Camembert v bochníku s brusnicami

 



počet osôb
2

čas prípravy
10 min. príprava
20 min. pečenie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Rychlovky

Potrebujeme

malý guľatý bochník chleba
1 väčší hermelín (cca 250 g)
brusnicová omáčka
trošku bieleho vína
¼ lyžička rozmarínu
¼ lyžička tymiánu

Rozmarín celý nakúpite tu
Tymian nakúpite tu

Postup prípravy

 1Bochník vydlabte tak, aby sa do neho vošiel hermelín. Celú vydlabanú dieru potrite brusnicovou omáčkou. Vložte do nej hermelín, vrch narežte, prelejte troškou bieleho vína a posypte bylinkami.

2Zabaľte do alobalu a pečte pri 180 °C cca 20 minút.