Tortilly s lososom, medovo-horčicovým dresingom a kôprom

Potrebujeme
2 tortilly
200 g údeného lososa (plátky)
zmes listových šalátov
lístky ľadového šalátu
80 g cream cheese
čerstvý kôpor
LEMON PEPPER
Dresing:
2 PL balzamikového octu
2 PL hrubozrnnej horčice
7 PL olivového oleja
3 PL tekutého medu
čerstvý nasekaný kôpor
GRÉCKE BYLINKY
Postup prípravy
1Na tortilly natrite cream cheese, ktorý je zvláčny.
2Na to naukladajte tenké plátky údeného lososa a listy šalátov spolu s nasekaným kôprom a LEMON PEPPEROM.
3Pripravte si dresing. Všetky ingrediencie dajte do pohára s vrchnákom (napr. od výživy) a poriadne traste. Hotový dresing pridajte do tortill.
4Tortilly zrolujte, rozkrojte na polovicu a môžete podávať.
