Varte podľa korenia

Vanilkový extrakt

Vanilkový extrakt

čas prípravy
5 min. príprava
2 měsíce macerovanie

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Základní recepty

Potrebujeme

250 ml vodky
4 ks vanilkových luskov

Vanilkový struk PREMIUM nakúpite tu

Postup prípravy

1Vanilkové lusky rozrežte pozdĺžne ostrým špicatým nožom.

2Pripravte si uzavierateľné poháre, vymyte ich, vložte do nich vanilkové lusky a zalejte vodkou (pomer si môžete upraviť podľa veľkosti pohárov, na 250 ml vodky potrebujete 4 vanilkové lusky). Poháre dobre uzavrite a pretrepte.

3Takto pripravené ich dajte na chladné temné miesto a nechajte 2 mesiace macerovať. Poháre v priebehu neotvárajte. Každý druhý deň ich pretrepte.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Vanilkový struk PREMIUM

Späť na začiatok kuchárky
Vďaka cookies bude pre Vás prezeranie stránok ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie