Nastavenie
Jemný, voňavý a univerzálny. Na sucho opražený vonia ako oriešok a krásne chrumká. Skvelý na pečivo, mäso, ryby aj do šalátu.
Výrazný a zemitý, s krásnou farbou. Ozdobí sušienky, rezance aj šalát. Po opražení získa plnú chuť a neodolateľnú chrumkavosť.
Rubínovo červené korenie s citrónovou sviežosťou. Dodá jedlu farbu aj šmrnc – skvelé do šalátov, k mäsu i zelenine.
Vôňa mora a byliniek v jednej rastline. Skvelá k mäsu, rybám aj cestovinám – dodá jedlu taliansky šmrnc a domáce čaro.
Vonná klasika, bez ktorej nie sú Vianoce. Zahreje vo varenom víne, prevonia lekvár aj perníky a dodá čaro aj slaným jedlám.
Sladko hrejivá vôňa, ktorá patrí do perníkov, kaší aj kávy. Pridaj ju do dezertov i slaných jedál a z každého dňa spravíš sviatok.
Bylinka s tisícročnou históriou, čo oživí mäso, zemiaky aj strukoviny. Intenzívna vôňa, ktorú si zamiluješ na prvé privoňanie.
Korenie, ktoré prebudí telo aj chuťové bunky. Zahreje, povzbudí a dodá šmrnc sladkým aj slaným jedlám – univerzálny zázrak z Ázie.
Sušený zelerový list zvýrazní chuť polievok, omáčok aj mäsa. Dodá arómu a pomôže vyniknúť ostatným chutiam – malý detail s veľkým efektom.
Nachádzate sa na strane 7 z 7.