Nastavenie
Zelený elegán na nakladanie, omáčky, polievky aj ryby. Vnesie do jedla sviežosť, ktorej sa ťažko odoláva.
Jemnejší a elegantnejší než čierne korenie. Vynikne v rybách, omáčkach aj hydine. Pomaly uvoľňuje vôňu a odmení sa čistou chuťou.
Decentný, uhladený a rýchlo voňavý. Dodá jemným jedlám pikantnosť bez hrubosti – ideálne do polievok aj svetlých omáčok.
Sladko pikantné plody korenovca dodajú jedlám farbu aj šmrnc. Skvelé s rybami, mandľami či malinami. Používaj s mierou – má silu.
Klasika, ktorá nikdy nesklame. Pomal uvoľňuje arómu, vďaka čomu vývary, omáčky aj naložené mäso získajú plnú chuť a pikantnú vôňu.
Rýchla cesta k výraznej chuti. Okamžite prevonia polievky, omáčky aj cestoviny. Každodenný parťák, bez ktorého sa nevarí.
Svieži a jemne bylinkový korenie pre omáčky, polievky aj marinády. Dodá jedlám šťavnatosť a originálny nádych.
Jemne citrusový rebel. V pečive jemný, v karí a strukovinách výrazný. Rozdrv semienka a prebuď ich voňavú silu.
Pohodlná cesta k sviežemu, citrusovému tónu. Ideálny do omáčok, mäsa aj zeleniny – zladí chute a dodá im ľahkosť.
Slnkom žltá klasika s jemne zemitou chuťou. Zafarbí a zjemní indické aj svetové recepty. Kúsok exotiky, ktorý patrí do každej kuchyne.
Bio levanduľa z Pálavy s omamnou vôňou. Skrášli dezerty, zmrzliny, sirupy aj limonády, pristane aj rybám, hubám a mäsu. Duša provensálskych zmesí.
Plná „babičkina“ aróma do polievok, omáčok aj plnky. Sušený ligurček zachráni každé varenie a vráti poctivú chuť domova.
Nachádzate sa na strane 4 z 7.