Eshop | Směsi koření

Bravčové pečené

Bravčové pečené
Ďalšie korenie používané na Pečínky

Bravčové pečené je vynikajúce na všetky druhy bravčového mäsa.. Moravský vrabec, pečený bôčik, bravčové koleno, tiež na kačice, husi atď. . Výborné je na pstruha a lososa.

zloženie: cesnak, kmín, čierne korenie, horčica biela, cibuľa, oregano, paprika, cukor, rastlinný olej.

1,50 Eur/žufánek

objem žufánku (naberačky) 0,75dcl

skladom

Výrobca: Koření od Davídka s.r.o. Přímá 28/6, Brno, 64200
Zmes korenia bez pridaného glutamátu a soli
Uchovávajte pri teplote do 25 °C a vlhkosti do 70%.

žufankov do vrecúška

Pridajte si ku korenie tiež etiketu Bravčové pečené

Počet etikiet