Rychlé cestoviny s tuniakom

Potrebujeme
500 g cestovín penne
240 g tuniaka vo vlastnej šťave
2 cibule
2 strúčiky cesnaku
2 lyžice oleja
400 g lúpaných paradajok
2 lyžičky rozmarínu
soľ, čierne korenie
Rozmarín celý nakúpite tu
Farebné korenie do mlynčekov nakúpite tu
Korenie troch farieb nakúpite tu
Postup prípravy
1Uvarte cestoviny podľa návodu na obale.
2Medzitým si pripravte omáčku. Tuniaka zlejte a nechajte odkvapkať.
3Cibuľu a cesnak olúpte a nakrájajte nadrobno. V panvici rozpálte olej, orestujte cibuľu do zlata a poslednú minútu pridajte cesnak (inak by zhorkol).
4Pridajte paradajky a rozmarín, premiešajte a varte 5 minút. Potom vmiešajte tuniaka, osoľte a dochuťte korením.
5Uvarené cestoviny zlejte, premiešajte s omáčkou a ihneď podávajte.
Dobrú chuť! :))
