Vyprážaný karfiol s cesnakovými zemiakmi a domácou majonézou
Myslím, že klasickou verzi smaženého květáku všichni znáte. Toto je taková vylepšená verze, která vás velice překvapí.

Potrebujeme
1 karfiol
strúhanka
hladká múka
vajce
olej
1PL CESTÍČKA, KRÍDELKÁ
1 PL VEGOŠ
soľ
Postup prípravy
1Dajte variť vodu, pridajte do nej soľ, korenie VEGOŠ a priveďte do varu. Karfiol rozoberte na ružičky a nechajte povariť do polomäkka. Potom sceďte a nechajte vychladnúť alebo prelejte ľadovou vodou.
2Pripravte si trojobal a karfiol obaľte. V strúhanke rozmiešajte korenie CESTÍČKA, KRÍDELKÁ. Po upečení bude strúhanka voňavejšia a chutnejšia.
3Obalený karfiol upečte na slnečnicovom oleji. Podávajte s cesnakovými zemiakmi a domácou majonézou.
Myslím, že klasickú verziu vypražaného karfiolu všetci poznáte. Toto je taká vylepšená verzia, ktorá vás veľmi prekvapí.
DOBRÚ CHUŤ!
