Zapečené batáty s mozzarellou a Bulharskom

počet osôb
4
čas prípravy
55 min. príprava
obtiažnosť
0
druh jedla
Ájurvédská kuchyně
Potrebujeme
4 menšie batáty
2 ks mozzarelly
2 lyžičky korenia Bulharsko
soľ
Postup prípravy
1Batáty popichajte vidličkou, dajte do pekáča a pečte v rúre na 180°C 45 minút.
2Mozzarellu si nastrúhajte a časť si odložte na posypanie.
3Upečené batáty rozkrojte a vyškriabte z nich stred.
4Stred batátu zmiešajte s nastrúhanou mozzarellou, osoľte a pridajte zmes Bulharsko.
5Batáty naplňte zmesou a posypte zvyšnou mozzarellou a trochou korenia. Nechajte v rúre piecť, kým sa syr nezapečie a podávajte.
