Nastavenie
Citrónová kôra, bazalka a rozmarín podčiarknu chuť rýb – od pstruha po morského vlka. Skvelé aj na králika či morku.
Kurkuma, zázvor, škorica, klinček a chilli pre energiu hneď ráno. Rozmiešaj s medom, olejom a vodou. Nie je na varenie – čistý štart dňa.
Paprika a cesnak v klasickej maďarskej zostave. Zmes, ktorá dá domácim klobásam temperament a vôňu trhu v Budapešti.
Paprika, cibuľa, cesnak a majorán pre guláše, perkelt aj polievky. Plná, jemne pikantná a autentická chuť Maďarska na tanieri.
Vôňa tažínov a trhov Marrákeša. Zmes, ktorá rozžiari kuskus, bulgur, ryžu aj mäso a prinesie do kuchyne sladko-korenené teplo severnej Afriky.
Paprika, koriander a medvedí cesnak pre šťavnaté mäso, ryby aj zeleninu. Istota na gril aj do rúry. Ocenenie Česká chuťovka zaslúžene.
Farebná, jemne pálivá zmes pre burrito, fajitas, chilli con carne aj tacos. Chuť, ktorá sa nebojí prejaviť – a z taniera mizne bleskovo.
Zmes na domáce klobásy s vôňou údenia. Navodí atmosféru zabíjačky, nech si kdekoľvek – tradícia, ktorá chutí každému pri stole.
Aromatická zmes pre jedlá z Blízkeho aj Stredného východu. Kofty, šašliky, tandoori aj tažín – s ňou vykúzliš Orient priamo v hrnci.
Pálivejšia zmes s chilli a korením pre syry, ktoré majú mať grády. Hermelín, balkán aj halloumi – nalož, ugriluj a zamiluj si tú silu.
Zmes pre mäso, omáčky aj dipy s príjemným šmrncom. Jemne mletá štruktúra sa nepripáli, takže grilovanie bude čistá radosť.
Vôňa poctivej klobásy, papriky a cesnaku. Zmes, ktorá ti prinesie slovenskú pohodu až domov – chutná, výrazná, nezameniteľná.
Nachádzate sa na strane 2 z 3.