Varte podľa korenia

Morčací burger s hlivou a jahodovým kečupom

Krůtí burger s hlívou a jahodovým kečupem

počet osôb
4

čas prípravy
40 min. príprava

obtiažnosť
obtížné

druh jedla
Drůbež

Potrebujeme

Jahodový kečup
1 kg jahôd
5 stredných paradajok
2 vrchovaté lyžice Vege-rajčátok
1 malá lyžica korenia Boloňka
1 lyžica čierneho mletého korenia
cukor podľa chuti

Burger
dva diely pomletých morčaích pŕs
jeden diel morčacieho stehna na kúsky
1 polievková lyžica sušenej hlivy ustricovej
4 žemle
1 jarná cibuľka
2 lyžice oleja
1 polievková lyžica korenia Pikant
soľ

Pikant nakoupíte zde
Boloňka nakoupíte zde
Vege - rajčátka nakoupíte zde
Pepř černý mletý nakoupíte zde
Méďa gril nakoupíte zde

Postup prípravy

1Uvaríte paradajky, olúpete a nakrájate na malé kúsky. Nakrájate jahody a spolu s paradajkami a korením necháte prejsť varom a rozmixujete.

2Pripravíte si mäso. Namleté a nakrájané mäso zmiešate s korením a hlivou. V rukách vytvarujete mäsové placky, ktoré ugrilujete.

3Akonáhle je mäso hotové, môžete začať vrstviť následovne: žemľa-lyžica kečupu-cibuľa-mäso-lyžica kečupu-cibuľa-žemľa.

TIP: Na grile zľahka opečte aj žemľu.

Prajeme vám dobrú chuť!


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Pikant
Všetky recepty s korením Boloňka
Všetky recepty s korením Vege - rajčátka
Všetky recepty s korením Pepř černý mletý
Všetky recepty s korením Méďa gril

Späť na začiatok kuchárky