Jahodový kečup
1 kg jahôd
5 stredných paradajok
2 vrchovaté lyžice Vege-rajčátok
1 malá lyžica korenia Boloňka
1 lyžica čierneho mletého korenia
cukor podľa chuti
Burger
dva diely pomletých morčaích pŕs
jeden diel morčacieho stehna na kúsky
1 polievková lyžica sušenej hlivy ustricovej
4 žemle
1 jarná cibuľka
2 lyžice oleja
1 polievková lyžica korenia Pikant
soľ
Pikant nakúpite tu
Boloňka nakúpite tu
Vege - rajčátka nakúpite tu
Korenie čierne mleté nakúpite tu
Méďa gril nakúpite tu
1Uvaríte paradajky, olúpete a nakrájate na malé kúsky. Nakrájate jahody a spolu s paradajkami a korením necháte prejsť varom a rozmixujete.
2Pripravíte si mäso. Namleté a nakrájané mäso zmiešate s korením a hlivou. V rukách vytvarujete mäsové placky, ktoré ugrilujete.
3Akonáhle je mäso hotové, môžete začať vrstviť následovne: žemľa-lyžica kečupu-cibuľa-mäso-lyžica kečupu-cibuľa-žemľa.
TIP: Na grile zľahka opečte aj žemľu.
Prajeme vám dobrú chuť!
Nakupujte v našom eshopu podľa toho čo máte radi a čo sa chystáte variť. Vy si nakupujete suroviny, my Vám k nim dodáme korenie.