Nastavenie
Malá paprička, veľký efekt. Zahreje, no nespáli. Do omáčok, polievok, marinád aj k mäsu či rybám – a parádne ladí aj s čokoládou.
Hrubšia štruktúra, výrazná pálivosť. Nakopne guľáš, polievky, stir-fry aj tacos. Páli postupne a nechá príjemné teplo, čo láka na ďalšie sústo.
Vôňa lesa a borovicových ihličiek pre zverinu, hovädzie aj omáčky. Hoď do guľášov a ťahaných jedál pre korenistú, jemne sladkastú chuť.
Intenzívny jalovec bez kúskov. Skvelý do omáčok, Marinád a pečenia, kde dá mäsu aj zelenine lesný, korenistý podpis.
Hrejivá vôňa zimy v každom kúsku. Pridaj do vareného vína, čaju alebo polievky Pho a vytvor útulnú atmosféru s nádychom exotiky.
Intenzívny klinček pre perníky, omáčky aj varené víno. Vonia po Vianociach a premení aj obyčajný recept na dezert, na ktorý sa nezabúda.
Zelený elegán na nakladanie, omáčky, polievky aj ryby. Vnesie do jedla sviežosť, ktorej sa ťažko odoláva.
Jemnejší a elegantnejší než čierne korenie. Vynikne v rybách, omáčkach aj hydine. Pomaly uvoľňuje vôňu a odmení sa čistou chuťou.
Decentný, uhladený a rýchlo voňavý. Dodá jemným jedlám pikantnosť bez hrubosti – ideálne do polievok aj svetlých omáčok.
Sladko pikantné plody korenovca dodajú jedlám farbu aj šmrnc. Skvelé s rybami, mandľami či malinami. Používaj s mierou – má silu.
Klasika, ktorá nikdy nesklame. Pomal uvoľňuje arómu, vďaka čomu vývary, omáčky aj naložené mäso získajú plnú chuť a pikantnú vôňu.
Rýchla cesta k výraznej chuti. Okamžite prevonia polievky, omáčky aj cestoviny. Každodenný parťák, bez ktorého sa nevarí.
Nachádzate sa na strane 3 z 7.