Kurz varenia s Davídkom: Tradičná česká kuchyňa NETRADIČNE & základy miešania koreniacich zmesí

Kurz varenia s Davídkom: Tradičná česká kuchyňa NETRADIČNE & základy miešania koreniacich zmesí

Už niekoľko rokov často počúvam, keď vo svojich predajňach osobne predávam, vetu mojich zákazníkov "A nechcete ísť ku mne do kuchyne mi to jedlo navariť alebo nemáte nejaké kurzy varenia či nevydáte nejakú svoju kuchárku?“. Dobrá správa je, že na kuchárke už pracujeme a ešte lepšia - KURZY VARENIA A MIEŠANIA KORENIA S DAVÍDKEM už máme. Pripravil som pre vás živý kurz TRADIČNEJ ČESKEJ KUCHYNE + MIEŠANIE KORENIACICH ZMESÍ. Začíname na Slovensku v najstaršej a najprestížnejšej slovenskej Škole varenia pre gurmánov, vo Svätom Jure u Bratislavy, dňa 25. 5. a následné kurzy prebehnú v Brne, Prahe a Plzni.
Príďte, rád vás prevediem svojim kurzom!

Som nielen dobrým korenárom, ale myslím, že už aj dosť "vyvareným" kuchárom. Varím 25 rokov, cez 10 rokov som varil vo svojich reštauráciách a mám za sebou stovky cateringových akcií a svadieb. Myslím, že sa môžem v kľude nazvať odborníkom nielen na tradičnú českú kuchyňu, ale vďaka tomu, že žijem už niekoľko rokov v Bratislave, aj na kuchyňu slovenskú .Obe kuchyne robím tradične aj netradične, používam veľa vlastných postupov, trikov a moje jedlá sú podľa ľudí, ktorí ich ochutnali, povedali doslova „wow“.

Naviac svoje Davídkovo koření vymýšľam, miešam a predávam cez 14 rokov, takže vám o ňom s istotou môžem povedať úplne všetko.

Proces vlastných kurzov varenia bol zdĺhavý, ale ten čas už nastal. Všetko, čo som sa za život v kuchyni naučil, som pretavil do svojich "živých" kurzov varenia po celom Česku a Slovensku.

Tu je môj prvý kurz: Česká tradičná kuchyňa NETRADIČNE + základy miešania koreniacich zmesí

Celý kurz som postavil, ako inak, než netradične. Za 4,5 hodiny vás naučím 3 druhy PEČENÉHO MÄSA, 3 druhy KAPUSTY a 3 druhy TRADIČNÝCH ČESKÝCH KNEDLÍKOV a ako bonus pravú JUHOČESKÚ KULAJDU!

1. Prvým jedlom, ktoré vás naučím, je moravský vrabec s českou kyslou nezahusťovanou kapustou a k tomu ako prílohu chlpaté knedlíky. Mäso aj kapustu jednoducho pripravené a skvelo dochutené. Chlpaté knedlíky sú pre mňa síce vždycky lotéria, či sa rozpadnú alebo nie, ale myslím, že tie naše budú skvelé.

2. Druhým jedlom je naša moravská hlávková kapusta s netradičnou plnenou sekanou a karlovarským knedlíkom. Skvelé jedlo, ktoré mnohých z vás presvedčí, že „sekačka zo školskej jedálne“ je niečo úplne iného než moja plnená sekaná.

3. Tretie jedlo v mojom kurze je, myslím si, úplná pecka, ktorá dostane do kolien aj toho najväčšieho gurmána. Pečená kačica na fenikli s kapustou z červenej cvikli a domácim kmínovým knedlíkom. Môj vyhlásený recept na jedlo, na ktoré sa dlho pamätá.

Aby sme nezomreli hladom než sa nám upečie mäso, naučím vás našu tradičnú juhočeskú kulajdu. A to si teda pochutnáte!

Celý kurz si všetko, čo budeme robiť, budete pripravovať sami! Ja som len váš kouč a lektor. Odo mňa dostanete obrovský balík mojich vlastných skúseností, vedomostí, tipov a trikov z kuchyne. Naviac sa dozviete mnoho praktických rád a postupov, ako si sami namiešať vlastné zmesi korenia, aké druhy korenia sa k sebe hodia, ako s ním v kuchyni pracovať a mnoho informácií o korení celkovo. Som síce dobrý kuchár, ale myslím, že korenie je moja najlepšia parketa, takže sa celý môj kurz nesie v duchu dochucovania jedál a moderného korenárstva.

V kurzu dostanete priamo odo mňa recepty na všetky pripravované jedlá, našu E-KNIHU „33 klenotů tradiční české kuchyně“ a darčekový balíček „To najlepšie od Davídka“ s 10 druhmi korenia v hodnote 25 EUR.

Prihlásiť sa do kurzu môžete TU.

Týmto plním prianie stovkám našich zákazníkov, ktorí ma priamo oslovovali alebo mi písali, či o niečom takom neuvažujem, že by sa radi v takýchto kurzoch niečo nového naučili. Tradičná kuchyňa je len začiatok, takýchto kurzov (nielen so mnou) pripravujeme podstatne viac.

Teším sa na vás v mojich vzdelávacích kurzoch!

Váš Davídek

Davídek
Davídek
Davídek

sdílejte:

Vďaka cookies bude pre Vás prezeranie stránok ešte príjemnejšie!

Používame ich totiž na zabezpečenie čo možno najlepšej funkčnosti a na personalizáciu obsahu našich webových stránok.

Kliknutím na tlačidlo "Prijať" súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na našom webe.
Viac informácií
cookie
cookie