Varte podľa korenia

Vyprážaná pečeň

Smažená játra

počet osôb
4

čas prípravy
5 min. príprava
15 minut smažení

obtiažnosť
jednoduché

druh jedla
Česko

Potrebujeme

asi kilo bravčovej alebo morčacej pečene
2 ČL korenia GARLIC PEPPER
2 ČL plnotučnej horčice
soľ

Trojobal:
hladká múka
vajce
strúhanka

Garlic Pepper nakúpite tu

Postup prípravy

1Pečeň umyjte, očistite a zbavte žiliek. Bravčovú nakrájajte na menšie kúsky.

2Korenie a horčicu dobre votrite do pečene a nechajte chvíľu odpočívať.

3Pripravte si trojobal. Múka, vajce, strúhanka. Pečeň obaľte a vypražajte ju v panvici na rozpálenom slnečnicovom oleji.

4Rezne osušte papierovými utierkami posoľte a podávajte so zemiakovou kašou alebo s čerstvým chlebom a kyslou uhorkou.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všetky recepty s korením Garlic Pepper

Späť na začiatok kuchárky